Saša Popović: Tanju i Slavicu može spasiti samo veliki hit!

Izvor slike: Oksana Krutenyuk

Prvi čovjek ‘Grand‘ produkcije – Saša Popović, najavio je nove velike projekte vezane za diskografsku kuću koja postoji već 16 godina.

– Novo je otvaranje ‘Grandovih’ kanala s programom od 24 sata u sklopu Pink paketa. Prvi kanal kreće početkom novembra i svaki dan ćemo imati osam sati uživo programa iz studija koje smo u fulu opremili. Stalno će se menjati voditelji, pevači, orkestri. Biće mešano s nekim našim formatima, audicijama. Grand 2 startuje posle Nove godine i na njemu će biti emitovane samo pesme i spotovi kao na Pink mjuziku. – izjavio je Saša Popović pred ispred predstavnika srpskih medija.

Popović je prokomentirao i karijere Tanje Savić i Slavice Ćukteraš:

– Nije to odjednom, već se godinama taložilo. One su bile neprikosnovene kao ženske zvezde „Granda“. Kad su počele, bile su u fazonu: „Ja sam zvezda, otpevaću pola sata, šta me briga, i to je to“. U početku su njihovi nastupi trajali po pola sata, pa sednu da se odmore, pa im nije dobro i tako dalje. Kako jedna, tako i druga. Kako su godine prolazile, videle su kako treba da se bore. Tanjini nastupi prvih godina ne mogu da se mere s njenim nastupima danas. Ona sad, kad stane na scenu, peva tri sata bez prestanka. A tad je izlazila na scenu i posle pola sata kaže: „Jao, loše mi je. Ne mogu“. To ostavlja posledice. Sada, posle 10 godina, ukapirale su kako treba da se ponaša, ali malo kasno. Sad mogu samo da ih izvade veliki hitovi. Duetska pesma bi bila pun pogodak za njih, ali je veliki problem što ne mogu da nađu odgovarajuću pesmu.

Iako je karijeru započeo upravo u ‘Grandu’, Milan Stanković prekinuo je ugovor s Popovićem, ali Saša za njega i dalje ima riječi hvale:

– Milan Stanković je možda i najinteresantniji lik iz ‘Zvezda Granda’. Od početka je bio najupadljiviji, kako stajlingom i glasom, tako i raznim pričama, umeo je sa svim tim lepo da se nosi.

izvor: Kurir