ŠOKIRALA SVE: Karleuša otkrila koji je pjevač zaspao u njezinom krevetu!

Da je Jelena Karleuša i te kako poželjna i da je brojni svrstavaju u najseksipilnije žene na estradi, stara je vijest. Odoljeti joj ne mogu ni brojne kolege, a u prilog tome ide i situacija koju je JK ispričala u sinoćnjoj emisiji ‘Zvezde Granda‘, a gdje su glavni akteri priče ona i pjevač Sejo Kalač.

– Prvi put kada sam upoznala Seju Kalača, čovek je zaspao u mom krevetu. Čovek se pojavio na vratima moje hotelske sobe nakon jednog mog nastupa i rekao kako je nastup bio super. Nisam ga pitala odakle mu broj sobe, ali on je stajao tu i pričao. Pošto nije planirao da ode, pitala sam ga da li hoće da uđe budući da se ja pakujem i krećem za Beograd. On je ušao i dok sam se ja pakovala, legao je na moj krevet i zaspao – ispričala je JK i izazvala smijeh u studiju.

– Nakon nekog vremena kuca meni opet neko na vrata, kad ono ekipa koja je došla po mene. Iza mene spava Sejo Kalač, a ja ne znam kako ljudima da objasnim šta on tu radi i da ja ništa nisam imala sa njim – dodala je pop diva kroz smijeh uz napomenu da Kalača nikada više od tada nije vidjela, ali da to ni ne želi.