SPREMA SE ZA MIROVINU: Saša Popović kupio luksuzan stan u Opatiji!

Izvor slike: Blic.rs

Saša Popović nedavno je kupio luksuzan stan u Hrvatskoj. Prema pisanju dnevnih novina ‘Kurir’, suvlasnik ‘Grand‘ produkcije izdvojio je 300 000 eura za stan u Opatiji, gdje boravi veliki dio godine budući da tamo već dugo ljetuje s obitelji.

– Pre skoro godinu dana jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze. Saša zbog snimanja često mora da dolazi u prestonicu, ali čim završi emisije, vraća se u Opatiju – rekao je za ‘Kurir’ izvor blizak Popoviću.

List piše kako Saša dugo planira povlačenju s estrade pa si je tako već sada odlučio osigurati nekretninu na moru gdje će moći uživati po odlasku sa scene.

 

Brena gradi hotel!

Osim njega, veze sa nekretninama u Opatiji uskoro bi mogla imati i Lepa Brena. Naime, ‘Kurir’ je ljetos objavio kako folk diva u dogovoru s jednom ruskom kompanijom uskoro kreće u gradnju luksuznog hotela, a cijeli projekt stajati će otprilike tri milijuna eura.

– Na sastanku su se dogovorili o svim detaljima, a Brenin tim advokata radi na ugovorima o gradnji novog turističkog objekta – rekao je naš izvor dnevnih novina.