SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK KĆERKE: Ana Nikolić zakazala porođaj u privatnoj klinici!

Izvor slike: Nemanja Kostić (Svet)

Porođaj pop zvijezde Ane Nikolić sve je bliže, a prema pisanju dnevnih novina ‘Kurir’, ona će za rođenje kćerke iskeširati oko 2 500 eura.

Kako Ana spada u grupu starijih prvorotkinja, ona je, odmah nakon saznanja da je trudna odličila promijeniti životne navike i slušati sve savjete doktora. Baš zato želi da i kompletan porođaj bude u rukama najboljih stručnjaka pa je tako umjesto državne bolnice izabrala privatnu kliniku na kojoj su se porodile brojne poznate žene iz Srbije.

– Još pre više od mesec dana Ana je zakazala porođaj carskim rezom. Htela je na vreme sve da pripremi jer je pomalo uplašena. Kliniku je izabrala po preporuci, a i mnoge njene koleginice suse baš tamo porodile. U bolnicu će doći 20. juna, a tri dana kasnije joj je termin za porođaj. Naravno, sve to će dosta i koštati. Samo za porođaj će platiti 300 000 dinara (2 400€), plus po 10 000 dinara (80€) za svaki dan koji provede u apartmanu. Da je htela da se porodi u državnoj bolnici, prošla bi jeftinije. Tamo apartman dnevno košta 50 evra, a porođaj je besplatan – rekao je ‘Kurira’.

Pjevačica je nedavno otkrila kako su se ona i njezin suprug Rasta već odlučili za ime kćerke. Iako je reper ustrajao u svojoj namjeri da djevojčici nadjenu ime Drina, na kraju je popustio i prihvatio Anin prijedlog da se malena zove Tara.