TRANSFER: Olja napustila ‘Grand’ i prešla kod Rajovića!

Izvor slike: PR

Boban Rajović prije par mjeseci pokrenuo je svoju izdavačku kuću, a već je okupio odličnu ekipu pjevača. Sve je više njegovih kolega koji žele svoj singl ili album izdati upravo pod etiketom Rajovićeve izdavačke kuće. Jedna od njih je i atraktivna Olja Karleuša.

– Uhvatili ste me na delu. Upravo smo ozvaničili našu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Boban i ja se znamo dugo, prijatelji smo a sad kad je otvorio izdavačku kuću to je nekako i bio logičan korak, da započnemo saradnju. Uostalom, od njega sam dobila ponudu koja se ne odbija – kaže Olja, a suradnjom se pohvalio i Boban:

– Olja je moja dobra prijateljica i veliki je radnik i profesionalac u poslu tako da je meni pravo zadovoljstvo potvrditi da je od danas i ona dio moje izdavačke kuće.

Iako ni Olja ni Boban nisu željeli otkriti detalje ponude, vjerujemo da je zaista primamljiva s obzirom da je pjevačica tako lako donijela odluku da nakon punih deset godina suradnje ode iz ‘Granda’.

Ono što smo uspjeli saznati je to da su spot i pjesma koju će Karleuša izdati za Rajovića već gotovi te se premijera numere ‘Mazohista’ očekuje za samo nekoliko dana.