(VIDEO) Ana Nikolić: Želim da rodim dečaka!

Izvor slike: Boris Bajcetic

O ljubavnom statusu Ane Nikolić ne prestaje se pisati, no ona pokušava usmjeriti svoju energiju i misli na drugu stranu. Pop pjevačica je u utorak u shopping centru ‘Ušće’ predstavila modu kolekciju ‘Nina’ koju je u suradnji sa Sanjom Konjović kreirala za djevojčice.

Radeći na kolekciji za najmlađe, Nikolićevoj je proradio majčinski instinkt pa je rekla da se uskoro želi ostvariti kao majka, te da priželjkuje sina.

– Ja iskreno mislim da će biti dečak, želim da bude dečak. Ima iz porodilišta da ide na borilačke veštine. Može i na  rukomet, ali samo da ne ide na balet… Ali znam da će biti umetnička duša, prosto znam – rekla je pjevačica i dodala:

– Međutim, ja sam perfekcionista i sve što radim u životu radim temeljno, tako bih se i ulozi majke posvetila na taj način. Kada budem imala dete karijera će mi biti na trećem mestu. Ja često delujem neozbiljno, volim da se šalim, jer sam , zapravo, jedno veliko dete. Ali, biti roditelj je ozbiljna ‘posao’, biti majka je najvažnija uloga u životu svake žene. I zato to kod mene ide sporije, jer kada budem imala porodicu posvetiću joj se potpuno.

Iako je njezin album ‘Milion Dolara’ i dalje aktualan, Ana će predstaviti duet koji snima s kolegom Dadom Glišićem, a izjavila je i kako bi u skorijoj budućnosti voljela snimiti pjesmu sa Severinom i Stingom.