(VIDEO) Goca Tržan: Očekivali su skandal, ali ja sam gospođa!

video-goca-trzan-ocekivali-su-skandal-ali-ja-sam-gospoda

Iako je u petak ostao zatečen kada se na farmi pojavila njegova bivša supruga Goca Tržan, Ivan Marinković kasnije je izjavio da mu je bilo drago što je vidi. – Negde sam očekivao da će Goca doći na Farmu’, bilo mi je drago što sam je video. Meni je bilo normalno da priđem i da se pozdravim sa njom, iako sam primetio da su ostali farmeri gledali šta će se desiti – rekao je Ivan u razgovoru s Ognjenom Amidžićem.

Prisjetimo se da Goca prilikom pozdravljanja s farmerima Ivana nije poljubila niti mu pružila ruku, no on se kasnije ”prikrao” iza njezinih leđa, zagrlio je i poljubio u obraz.

Pjevačica je pak u emisji ‘Dobro jutro, Srbijo’ ispričala svoje doživljanje o tom kratkom boravku na ‘Farmi’.

– Ušla sam na Farmu kao prijatelj i saradnik “Pink” televizije, a to je bio način da promovišem sebe jer je šou gledan i nije bio nijedan drugi povod mog ulaska na Farmu. Uopšte mi nije bilo neprijatno jer ja nisam odgovorna ni za čije ponašanje – bila je iskrena Tržanova , te dodala da se nije stigla pozdraviti sa svima, te da neke nije ni vidjela:

– Ja sam šef parade i ništa se neprijatno ne bi desilo. Dama sam, gospođa i profesionalac. Došla sam da profesionalno odradim posao i tužno je što sam razočarala mnoge koji su očekivali da se desi skandal – rekla je pjevačica koja se u realityu nije mogla zadržati duže jer je te večeri imala zakazan nastup.