(VIDEO) Milica Pavlović: Pozajmljivala sam pare kako bih snimila spot!

Među pjevačicama koje najviše ulažu u svoje pjesme, spotove, promocije,… zasigurno spada Milica Pavlović koja svakim novim projektom iznova oduševi javnost. Novac nije žalila ni prilikom snimanja dueta ‘Kidaš me‘ budući da je angažirala najpopularnijeg grčkog kompozitora Phoebusa, a ekranizaciju je također povjerila jednoj od najboljih ekipa u Srbiji.

Ipak, za Pavloviću nije sve uvijek bilo tako jednostavno i novac je na početku karijere morala posuđivati kako bi ostvarila svoje zamisli.

– Istina je da mene nikada nije pozvao nijedan prijatelj da mi traži novac na zajam, ali se desilo obratno. Kada je trebalo da radim prvi spot za pesmu ‘Pakleni plan’, morala sam da zovem bliske ljude da im tražim pozajmicu. Za mene je snimanje spota bilo ogroman izdatak, a kako sam bila tek na početku karijere, nisam mogla finansijski sve da ispratim – rekla je Milica za dnevne novine ‘Alo!’.

Ona ističe kako je i tada imala nastupe, ali honorar koji je zarađivala nije bio dovoljan za velika ulaganja:

– Već u toku takmičenja ‘Zvezde Granda’, vlasnici klubova su me tražili, a i zvali su me mnogi da nastupam na privatnim proslavama. Imala sam neverovatnu sreću da radim i bez snimljene pesme, jer su se ljudi vezali za mene i još neke moje kolege. Svake subote smo bili na malim ekranima, narod nas je svojatao, doživljavao sav naš trud, rad, osećao svaku emociju… Kada pogledam unazad, imala sam jaku početnu cenu nastupa, ali opet mi to nije pomoglo kada je trebalo da snimim spot – nastavlja Milica za ‘Alo!’ i dodaje kako je osim financijske, imala i emotivnu podršku:

– Moja dobra drugarica, koja se brinula o mom stajlingu tokom takmičenja, stilizovala me je i za prvi spot koji sam snimila. Onda sam poželela da imam i svetsku scensku premijeru te pesme, a to je opet koštalo, pa sam morala ponovo da se zadužim. Međutim, moji prijatelji znaju da sam veoma odgovorna osoba i da dok ne vratim ono što sam pozajmila nisam živa – kaže kroz smijeh Milica.

Pogledajte kako je izgledao TV nastup Milice i Ace za duetsku pjesmu ‘Kidaš me‘!