(VIDEO) Seka ponovno iskopirala Karleušu?

Izvor slike: Instagram/karleusastar ; Instagram/seka_aleksic

Netrpeljivost između Jelene Karleuše i Seke Aleksić traje duži niz godina. Uvrede su jedna drugoj dugi niz godina upućivale putem društvenih mreža i medija.

Mediji su nebrojeno puta pisali i o tome kako Aleksićeva inspiraciju za svoje brojne poteze pronalazi u Karleuši. Tako su se često mogle vidjeti Sekine fotografije u odjevnim kombinacijama koje je JK nosila prije nje, a zadnje što je privuklo pažnju portala i novina je promocija Sekinog albuma ‘Lek za spavanje‘. Folkerica je tada javnosti predstavila cover albuma koji je neodoljivo podsjećao na Jelenin cover iz 2012. godine za album ‘Diva‘. Ipak, na službenoj verziji albuma Aleksićeve, korišten je drugi cover, a da li je ovo bila samo Sekina želja da privuče pažnju, ostalo je nerazjašnjeno.

Ipak, čini se kako se na tome neće zaustaviti. Naime, prije nekoliko dana Seka je predstavila spot za pjesmu ‘Koma‘, sa istoimenog novog albuma. Twitteraši su dijelove spota usporedili sa videom nastalim davne 2010. godine. U pitanju je, pogađate, video Jelene Karleuše sniman za potrebe koncerta kojeg je prije sedam godina održala u beogradskoj Areni.

Da li je Seka ponovno iskoristila već iskorištenu ideju ili je po srijedi samo slučajnost, ostavljamo vama na procjenu.