(VIDEO) Severina: Mijenjala bih se za pjesmu sa Anom Nikolić!

Izvor slike: Marko Vulević (Severina) / Dragana Udovičić (Ana)

Kraljica hrvatske estrade Severina predstavila je jučer novu pjesmu ‘Sekunde‘ koja je već dostigla cifru od preko pola milijuna pregleda. Iako društvene mreže “gore” od komentara kako je Sevka potpuno iskopirala Rihannih hit ‘We found love‘, ona za komentare ne mari, a i zašto bi kada svakog sada ima sve više klikova na spot što joj je vjerovatno i bio cilj.

U sklopu promocije novog singla, pjevačica je jučer gostovala na najslušanijem hrvatskom radiju – ‘Narodni radio‘ gdje je odgovarala na brojna zanimljiva pitanja slušatelja te voditelja Dalibora Petka. Rubrika “S kim bi rađe” bila je posebno zanimljiva budući da je Severina otkrila zanimljivosti vezane za njezine kolege. Od toga tko bi da joj kuha, s kim bi se zabavljala u klubu, s kim bi na turneju,… ali i s kojom bi se kolegicom radije mijenjala za pjesmu – Anom Nikolić ili Jelenom Karleušom.

Pomalo zatečena pitanjem, Severina je najprije rekla da ovisi o kojoj je numeri riječ, ali se u istom trenutku dosjetila Aninog hita ‘Mišo moj‘, za koji je dodala kako je jedna odlična pjesma.

Pogledajte!