Vraća se kako bi opravdala titulu: Danijela Vranić ponovno nastupa na splavovima!

Izvor slike: Arhiva

Na radost bojnih fanova, nakon dugogodišnje pauze Danijela Vranić vraća se u beogradske klubove. Od petka, 09.svibnja pjevačica će svakog tjedna nastupati na renoviranom i modernom splavu ‘Blaywatch’, te time podsjetiti publiku zbog čega godinama unatrag opravdano nosi laskavu titulu „kraljica splavova“.

Nema sumnje da mnogi jedva čekaju čuti uživo njezinu novu pjesmu ‘Povuci reč‘ s kojom je nedavno nastupila na ‘Pinkovom muzičkom festivalu.

Također, ukoliko je suditi prema programu za narednu sezonu, nema sumnje da će ‘Blaywatch’ ovog ljeta biti centar sjajne zabave u Beogradu, jer će se osim s Danijelom Vranić, ljubitelji noćnog života svake subote družiti s Ćemom i Tamarom Filipović, dok je četvrtak rezerviran za gostovanja najvećih srpskih zvijezdi.

 

Poklopila sve kolege: Treba vremena da se pesma zavrti!

Dok su se Danijeline kolege u specijalnoj emisiji na ‘Pink’ televiziji hvalile kako su njihove pjesme s festivala već veliki hitovi, Vranićeva je bila nešto skromnija:

– Ja ne mogu da se hvalim kao ostali kako moju pesmu već peva cela Arena i tako to, ja sam malo skromnija u svojim iskazima. Treba malo više vremena da se pesma zavrti. Mojim fanovima se dopala pesma, ali još nisu naučili tekst – rekla je pjevačica iskreno.