ZATEGNULA SE: Stoja face lifting platila 5 000 eura!

Izvor slike: Miloš Nadaždin

Stoja Novaković već godinama unazad ne pridaje previše značaja svojim čestim promjenama izgleda. Koji kilogram viška nije joj zadavao tolike probleme da se podvrgne liposukciji, lipolizi i sličnim estetskim tretmanima. Ipak, nakupljanje kilograma, ali i naglo mršavljenje ostavilo je tragove na njezinom licu pa se, kako dnevne novine ‘Alo! pišu, pjevačica nedavno podvrgla face liftingu.

– Ne znam šta joj bi, ona nikad nije bila za to da zateže lice, ali uhvatile su je neke bubice, pa je rešila da hirurg umeša prste. Ni Igor nije bio za to i govorio joj je da je i dalje lepa, mlada i privlačna i da su bore neprimetne, ali, kao i svaka žena, ona uvek vidi ono što drugi ne vide, te niko nije uspeo da je odgovori. Na odluku je dodatno uticala navala starleta i modela u svet muzike, a kako se danas muzika i sluša i gleda, rešila je da im izađe na crtu – rekla je Stojina poznanica za ‘Alo!’ te dodala:

– Koliko znam, otišla je kod najskupljeg hirurga. Zatezanje lica, to jest fejslifting, obično košta od 3.000 do 4.000, ali Stoja nije žalila para, te se otvorila za dobrih pet soma. Nakon operacije, lekar je naredio da sedam dana mora da miruje kod kuće kako bi otok splasnuo, a ona ga je poslušala i ne mrda iz svog doma.

Stoja nije odgovarala na pozive novinara, ali je svoj komentar napisala na društvenim mrežama: – Ljudi, lepota izbija iznutra. Najvažnija je unutrašnja lepota.