Aki: Sara i ja smo želeli seks!

Andrija Marković nije uspio izvršiti tajni zadatak koji mu je produkcija dala, te je u nedjelju napustio ‘Farmu‘. Njegov odlazak teško je pao Sari Trajanović s kojom je Aki bio veoma blizak. U intervjuu za ‘Kurir’, pjevač je rekao kako će čekati manekenkin izlazak, ali je zamolio i glasače da ga vrate ukoliko produkcija to omogući.

Da li je moguće da se netko zaljubi u roku od dva tjedna?
– Moguće je ako provodiš s tom osobom 24 sata. Sara i ja smo bili nerazdvojni i nema ništa loše u tome. Kod nas se sve desilo slučajno i siguran sam da nam je tako zapisano. Sve je počelo na žurki na kojoj sam gostovao kao pevač sa svojim kolegama, a kad sam zvanično ušao na imanje, to se nastavilo. Naša veza će trajati i posle rijalitija.

Da si ostao na Farmi, da li bi bilo seksa između tebe i Sare?
– Sara i ja smo se sve vreme suzdržavali jer su nam emocije jake i imali smo napade strasti, ali smo se kontrolisali zbog kamera. To je ono, šta bi bilo kad bi bilo.

Šta misliš o ostalim ljubavnim parovima?
– Boris i Kaća mi idu jedno uz drugo jer su oboje super i slatki su. Prava beogradska priča. Što se tiče Čupe i Jelene, isto su mi okej. S Jelenom imam odličan odnos, nijednom se nismo posvađali. Uvek sam stajao na njenu stranu i pomagao joj, i to kad niko od ostalih farmera nije hteo.

 

izvor: Kurir