Goca Tržan: Ivan laže, nisam ga varala!

goca-trzan-ivan-laze-nisam-ga-varala

Pop pjevačica Goca Tržan u intervjuu za ‘Naše novine’ rekla je kako su Ivanove izjave da ga je ona varala dok su bili u braku, čiste gluposti, te kako joj se povraća zbog njegovog pljuvanja nje samo da bi privukao pažnju javnosti i tako ušao na Farmu‘.

– Nisam u toj poziciji da bi mi smetalo, ako nekom treba da smeta, to je njemu. Time sam stvorila novo zanimanje, a vi kako hoćete! Kao što pored imena i prezimena drugih ljudi piše pevač, glumac i ostalo, pored njegovog piše Gocin bivši muž. Odmah da se razumemo, on neće prestati nikada da bude dužnik! Dosta mi je više toga jer kada pustiš neke ljude da se izvuku iz svojih piz******, onda oni ozbiljno misle da si glup i da mogu da te jašu i dalje. Za njega, ali i za sve ostale, važi da će morati da sjašu – ispričala je Goca, a na pitanje kako se osjećala kada je Ivan uputio salve optužbi na njezin račun prije samog ulaska u reality, rekla je:

– Iskreno, povredile su me, ne zato što to nisam očekivala, već zato što, pod jedan, to nije istina, a drugo zato što imam devojčicu koja raste u devojku i treba sve to jednog dana da čita. Ne znam kako će to da uradi, ali mnogo toga će morati da joj objasni kada dođe vreme za to. O meni se svašta pisalo i on je svašta pričao, ništa ovo za mene nije novo, ali me je povredio način na koji je to uradio. Ružno je to što je to uradio da bi ušao na “Farmu”, to je najodvratnije. Da je postojala neka druga vrsta interesa, možda bih razumela, ovako me ovo tera na povraćanje – zaključila je Goca Tržan.