Jovana na ‘Farmi’ imala spontani pobačaj!

jovana-na-farmi-imala-spontani-pobacaj

Svi koji su zadnjih mjesec dana pratili reality show ‘Farma‘ vidjeli su Danijela i Jovanu kao veoma sretan par, no u dubini, nije bilo tako. Mladi par zapravo je prolazio kroz veoma težak period jer je manekenka izgubila bebu. Nikolićeva je nekoliko dana bila odsutna s ‘Farme’ no nitko nije zapravo znao koji je problem imala.

 – Bilo nam je veoma teško kada smo saznali da je Jovana imala spontani pobačaj. U tom trenutku smo bili na farmi i koliko god da nam je bilo u tom trenutku strašno, nismo želeli da pričamo o tome jer nismo želeli ničije sažaljenje. Teško smo podneli gubitak, ali nas je to još više zbližilo i idemo dalje – izjavio je Danijel za ‘Alo!’, dok je Jovana otkrila da je tužnu vijest podijelila s najboljim prijateljima na imanju u Lisoviću.

 – Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu. Trpela sam jake bolove u donjem delu stomaka, ali neko vreme nisam ništa pričala. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u ambulantu u Barajevu. Kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku ‘Narodni front’. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj, a dodali su da će moj organizam sam sve uraditi i da ne moram na operaciju – rekla je Jovana u razgovoru za dnevni list.

Taj tužan događaj samo je još više učvrstio njihovu vezu i oni već planiraju zajednički život koji bi trebali početi od jeseni u Beogradu.