(VIDEO) Ekrem Jevrić ušao po treći put na imanje! Već mu pozlilo od alkohola!

Izvor slike: Youtube/screenshot

Zvijezda reality showa ‘Farma‘ – Ekrem Jevrić, sinoć je po treći put ušao na imanje. Nekoliko sati prije izvanrednog ubacivanja, pročulo se kako je farmer koji ulazi upravo Ekrem, te kako je on tek prije nekoliko dana doputovao u Beograd. Sudeći po komentarima na forumima, ova vijest je veliki broj gledatelja iznervirala, dok je neke oduševila.

Već na samom ulasku Jevrić je počeo nasmijavati farmere i prepričavati im svoje zgode s prethodnih ‘Farmi’, te dojmove o petoj sezoni showa. Uz priču, Ekrem je pio rakiju, no kako to obično biva s njim, pretjerao je. U jednom trenutku otišao je zapaliti cigaretu no bio je toliko pijan da je počeo krivudati i padati. Farmeri su mu brzo priskočili u pomoć i odnijeli ga na krevet gdje su vidjeti da je stanje veoma ozbiljno zbog čega su tražili pomoć Zadruge.

Ekrem: Jelena Karleuša je velika zvezda!

Ekrem je u jednom trenutku ”očitao” lekciju glumici Jeleni Golubović koja je u proteklom periodu često napadala Divnu Karleušu i vrijeđala njezinu kći Jelenu Karleušu.

Jevrić je rekao glumici da je Divna dobra žena i da je gospođa, a da je njezina kći velika zvijezda na ovim prostorima. Njegova izjava izazvala je aplauz gotovo svih farmera, a Golubovićeva nije puno prigovarala na ove Ekremove konstatacije.