(VIDEO) Jelena Golubović: Silovatelja sam ujela za penis!

video-jelena-golubovic-silovatelja-sam-ujela-za-penis

Jelena Golubović nije prestala iritirati većinu farmera, međutim Jelenu Jovanović, Romanu Panić i Edina Škorića je nasmijala svojom neobičnom pričom. Naime, redateljica im je ispričala kako se jedva spasila od taksiste koji ju je želio silovati.

– Zamisli jedne večeri sam zaboravila novčanik i sela sam u prvi taksi. Međutim, taksista me je odvezao u jednu mračnu ulicu i hteo je da me siluje. Pošto znam da ako silovatelj oseti strah, moraš sam da mu se suprotstaviš. Rekla sam mu da hoću da spavam sa njim, ali da ne mogu bez alkohola. On nije ništa prihvatao i morala sam nekako da mu skrenem pažnju. U trenutku sam se setila Monike Levinski. Rekla sam mu da mogu prvo da mu po***im, pa ćemo onda. Ja kleknem a on se prepao jer mu je bio mali! Nisam imala šta da stavim u usta! Kada sam počela ja ga ugrizem svom snagom! Međutim, on je imao skalper kod sebe i dva puta me je ogrebao po leđima – ispričala je Jelena svoju nevjerovatnu priču.

JELENINU PRIČU MOŽETE POSLUŠATI OD 40 MINUTE:

Mica: Jelena mi se zgadila!

– Ja Jelenu nikako ne simpatišem, ona mi se zgadila! Još kad mi priđe, pa kad počne da priča, toliko je glasna da imam utisak da će bubne opne da mi popucaju. Joj, ne zna se ko je gadniji, Čupo ili Jelena. U mraku, gde će ona njega da uhvati, dole ili gore? Čupav je svuda! Kažem ja njemu: “Čoveče, skinu tu kosurinu i daj, života ti, sredi se!”, a on meni: “ Hoću, Mico, samo zbog tebe”. Ja se nadam da će da se ošiša – rekla je Mica Trofrtaljka po napuštanju ‘Farme’.