(VIDEO) Sara gađala Ivana bocom!

Prije nekoliko tjedana bili su u velikoj ljubavi, danas su već veliki neprijatelji. Ivan Marinković i Sara Trajanović žestoko su se posvađali danas tijekom obiteljskog sastanka.

Kada je Zadruga u pismu rekla kako je vrijeme da svako od farmera iznese mišljenje o ostalim farmerima i gazdarici, počela je velika svađa.

Sve je krenulo kada je Divna Karleuša ustala je krenula iznositi realne činjenice, a koje su išle na štetu Jelene Golubović. U priču se upleo i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković koji je stao u obranu glumice obraćajući se Divni otresito. Karleuša je najprije pustila Ivana da kaže nekoliko riječi a zatim mu rekla sve što ga ide.

– Prvo, ti si opsednut Sarom. Drugo, budi muškarac jedanput u životu. Šta si ti bre? Ženetina?! Ženetina od 35 godina?! Pa nije ni čudo što si bivši. Ti si žensko! Takva alapača od muškarca je najbliža ženi!  – rekla je Divna Ivanu Marinkoviću nakon čega je ušutio.

Kada je Divna završila, za riječ se javio Ivan koji je krenuo s opravdavanjem, no nije imao prilike sve reći. Naime, Sara i Suzana mu nisu dale da završi jer ni on nije dozvoljavao Divni da završi. U jednom trenutku, Marinković je otkinuo komadić štapića koji je imao u ruci i bacio ga prema Sari koja je potom dohvatila bocu i podignula ga upitavši ga: – Hoćeš?. Na njegov potvrdan odgovor, Trajanovićeva je bacila bocu prema njemu, no on se izmaknuo i tako izbjegao udarac.

Pogledajte ovaj trenutak!