(VIDEO) Zorica i Divna se žestoko posvađale!

video-zorica-i-divna-se-zestoko-posvadale

Na početku ‘Farme’, pisalo se kako Divna Karleuša i Zorica Marković nisu u baš dobrim odnosima. Naime, Karleuša i Markovićka su svojevremeno sudjelovale u reality showu ‘Akademija debelih’ u kojem je Zorica iz Divne izvukla pikantne detalje iz privatnog života njezine kćerke Jelene i zeta Duška Tošića.

Bivša radijska voditeljica i pjevačica sinoć su se žestoko posvađale na imanju u Lisoviću. Iako su na početku počele mirnu raspravu, počele su pljuštati uvrede, a kada je svađa završila, Zorica je Marku i Miss Svetlani rekla:

– Ko je ona? Kako sme da pljuje po mojoj karijeru i po mom hlebu? Ja se nikada nisam j****a za karijeru, krv sam prop***la da bih bila ovo što sam danas. Ne znam ko će pre izaći, ali naj****a je od mene, neću joj tako lako sići sa grbače. Uvredila me je za ceo život.

Pogledajte ovu svađu od 19:00 minute.

Divna: Zorica mi je umalo slomila nogu!

Divna se tijekom dana požalila da ju je Zorica toliko jako udarila u nogu što je skoro dovelo do loma.

-Bacila je bubicu, i onda me udarila u nogu. Ne mogu da pričam više o tome – rekla je Karleuša Ivanu Marinkoviću.

– Ako ovi iz zadruge nisu videli šta je bilo, onda hoće da je zadrže na imanju. Skoro mi je nogu slomila. Nju moraju da drže, pa nek je drže. Nema niko pravo da me izbaci iz kupatila. – objasnila je Divna kasnije Džidži.