Zorica napustila imanje! Povratak neizvjestan!

zorica-napustila-imanje-povratak-neizvjestan

Nakon sukoba Mikija Đuričića i Jelene Golubović, kada je pčelar iz Kupinovao gađao redateljicu ciglom, a zatim vikao i razbijao stvari po kući, folk pjevačici Zorici Marković je pozlilo.

Onesvjestivši se nasred dvorišta, pjevačica je dobila inekciju i infuziju, te joj se zdravstveno stanje malo popravilo. Međutim, tijekom jučerašnjeg dana, Markovićeva je morala hitno napustiti Farmu‘ i otići u bolnicu kako bi napravila sve pretrage.

Ukoliko se njezino stanje popravi, te doktori kažu kako se može vratiti na imanje, Zorica će nastaviti ”utrku” za 50 000€.

Iako je Miki Đuričić nakon žustre svađe s Jelenom Golubović rekao da želi izaći iz showa jer nije dobro i nekog bi mogao ubiti, produkcija kaže da Miki ostaje na imanju.

– Svi učesnici rijalitija „Farma“ su pod konstantnim nadzorom zadruge i tima lekara, koji su spremni da reaguju u svakom trenutku. Na Farmi su danonoćno prisutni i članovi obezbeđenja, za čijim angažovanjem, barem dosad, nije bilo potrebe, ali su spremni da to učine ako bude trebalo. Svi farmeri na imanju su sposobni za učešće u rijalitiju, a ukoliko tim lekara smatra da neko od učesnika nije sposoban da nastavi takmičenje, taj će napustiti imanje. U prekjučerašnjem incidentu nije bilo direktne namere povređivanja drugog farmera. Pomenuti predmet nije bačen s namerom da neko bude povređen. – stoji u saopćenju produkcije koje je objavio ‘Kurir’.