Amadeus band poklanja preko tisuću paketića ugroženim mališanima

Izvor slike: Folk-Portal

Godinu koju ispraćamo, članovi grupe Amadeus proveli su u zalaganju za buđenje nacionalne svjesti i domoljublja. Također, pored toga što aktivno sudjeluju u brojnim humanitarnim akcijama, odlučili su za Novu godinu pokrenuti svoju i time usrećiti više tisuća mališana.

amadeus-band-poklanja-preko-tisucu-paketica-ugrozenim-malisanima1

Na ideju su došli sasvim slučajno, tijekom prošlotjednog koncerta na Ubu, ispred oko 3 000 ljudi. Naime, posredstvom tamošnjih čelnika, Amadeusi su čuli za dvije veoma ugrožene obitelji sa po petero djece, te su im pripremili vrijedne poklone, paketiće i novčanu pomoć.

– Iskreno meni je degutantno svako isticanje sopstvenog humanitarnog rada, ali kako drugačije apelovati osim dati sopstveni primer. Nakon susreta sa porodicama na Ubu, bukvalno su nam potekle suze. Toliko smo bili dirnuti oduševljenjem dečice da smo odlučili da 26.decembra, prilikom premijere dvd-a našeg koncerta sa Ade Ciganlije podelimo besplatne paketiće. Da ne bude zabune, novac kojim ćemo kupiti više hiljada paketića je lično naš. Tog dana u Domu Sindikata pripremamo još zanimljivih, lepih i obavezno besplatnih iznenađenja! – rekao je AleksandarStanimirović, klavijaturist grupe.

amadeus-band-poklanja-preko-tisucu-paketica-ugrozenim-malisanima2

amadeus-band-poklanja-preko-tisucu-paketica-ugrozenim-malisanima3