Ana Nikolić pomogla Paraćinu s tri tone namirnica!

Izvor slike: Miloš Nadaždin/Hello!

Pjevačica Ana Nikolić priključila se pomaganju stanovnicima Srbije sa područja zahvaćena poplavama. Prije nekoliko dana, Ana je putem Twitter-a uputila apel ljudima i medijima da se pomogne svim mjestima koja su stradala u poplavama ukljućujući i njezin rodni grad Paraćin.

– Imam članove familije koji su tamo, ali, na sreću, bezbedni su. Apelujem na sve dobre ljude da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Moj brat Marko i ja s prijateljima smo otišli u Paraćin i odneli tri tone pomoći u kamionima i kombijima. U pitanju su osnovne namirnice, koje su im u ovom momentu najpotrebnije – rekla je Nikolićeva za ‘Kurir’ i dodala:

– Razgovarali smo s predsednikom opštine Paraćin Sašom Paunovićem, koji nas je zamolio da u medijima apelujemo da se pomogne našem gradu jer je mnogo manje zastupljen, pa ljudi ne shvataju koliko je situacija tamo teška. Kad se sve ovo završi, planiram da održim humanitarni koncert u Paraćinu, a sav prihod doniraću za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Naravno, pomoći ću svima koji su ugroženi ovom katastrofom u gradovima širom Srbije koliko god budem mogla. Sve ovo me je mnogo potreslo, ali sad treba misliti na to kako da pomognemo tim ljudima koji su ostali bez svojih domova.

Ana se odazvala i humanitarnoj akciji televizije ‘Pink’ te će tako s velikim brojem svojih kolega večeras od 20:00 sati javljati na telefon i prikupljati novčana sredstva za ugrožena područja.