Ceca donirala 20 000€, a muškarce iz kuće poslala u gradnju nasipa!

Jedna od najvećih balkanskih zvijezdi, Svetlana Ražnatović Ceca donirala je jučer 20 000€ za ugrožene od poplava. Osim što je odvojila toliku sumu, Ražnatovićeva pokušava ujediniti ljude iz javnog života te imućnije ljude iz inozemstva kako bi zajedno pomogli onima kojima su poplave uništili kuće.

– Naš narod koji je doživeo ovu katastrofu ne može ostati zauvek po halama ili tuđim kućama. Potrebno je obnoviti im domove. Svako želi da se vrati na svoje ognjište. Cilj mi je prikupljanje što više novčanih sredstava za izgradnju i obnovu kuća. U kontaktu sam sa sportistima koji imaju novca i koji su voljni da pomognu narodu. I naša dijaspora će nam pomoći, jer nas oni nikada nisu ostavili na cedilu – rekla je pjevačica za dnevne novine ‘Informer’.

Muškarce iz kuće poslala na nasipe!

Ceca je prije dva dana organizirala akciju u kojoj je muškarce koji žive u njezinoj velepnoj vili poslala u Šabac gdje je bila potrebna gradnja nasipa. Izvor ‘Alo!-a’ kaže kako su pripadnici Cecinog osiguranja, njezin vozač, pjevačicin zet Predrag Ocokoljić, kao i rođak Milan Marinković najprije u Šapcu punili vreće pijeskom, a dan kasnije to čili u Obrenovcu i Beogradu.

– Ceca je bila veoma ponosna na sve muškarce iz svoje kuće kada su se već prvog dana okupili u dnevnom boravku i saopštili joj da će udruženim snagama krenuti da pomognu napaćenom narodu! Oni su još prve noći vanredne situacije otišli u Šabac, gde su, kao i svi dobrovoljci iz Beograda, punili džakove peskom i pravili brane kako se voda ne bi izlila. Ceca je cele noći bila budna, pratila je situaciju putem televizije i brinula kako za svoje najmilije, tako i za sve ljude kojima su te noći bili ugroženi životi. Već sutradan, jedan deo ekipe otišao je u Obrenovac, dok su se drugi priključili ljudima u Beogradu, gde su podizali bedem oko Save, budući da ovih dana preti i njeno izlivanje, posebno u delovima Savamale, kao i novobeogradskih blokova – rekao je izvor ‘Alo!-a’.