Danijela Vranić: Cijelo ljeto posvećeno humanitarnim aktivnostima!

Izvor slike: Arhiva

Ljubitelje beogradskog clubbinga večeras očekuje reotvaranje splava ‘Blaywatch’, a za dobar štimung biti će zadužene ‘Ministarke’ uz specijalnu gošću Danijelu Vranić. Ovo je prvi nastup spomenute pjevačice nakon što su Srbiju pogodile poplave pri čemu je poplavljen i njezin rodni grad.

– Više puta sam govorila o tome da je situacija u Valjevu bila strašna i da sam i sama bila zarobljena u vodenoj stihiji. Upravo zbog toga celo leto, kad god i gde god budem nastupala insistiraću da u tom klubu bude postavljena kutija namenjena novčanim donacijama za područja pogođena poplavama – kaže Vranićka za naš portal te apelira da je važno baviti se humanitarnim radom i narednih mjeseci jer za ljude se vraćaju u svoje gradove najgore tek slijedi.

Splav ‘Blaywatch’ podržao je ovu akciju kao i svi pjevači koji će različitim danima nastupati u ovom beogradskom klubu na vodi. Tako je petak rezerviran za Šaku Polumentu, a vikend za novi estradni “par”- Ćemu i Tamaru Filipović, dok će svake nedjelje pristune zabavljati Mia Borisavljević.