(FOTO) Dečki iz Amadeus benda pomagali ugroženima pa zamalo i oni stradali!

Tijekom humanitarne akcije u srpskom gradiću Ub, dečki iz Amadeus benda i sami bili u životnoj opasnosti! Bujica vode onesposobila je džip kojim su putovali i prodrla u unutrašnjost, ali srećom kamion s 2 000 kruha, 1000 sendviča i 500 litara vode koje su osigurali kao pomoć, stigao je do Uba, Šapca i Koceljeva bez oštećenja.

foto-decki-iz-amadeus-benda-pomagali-ugrozenima-pa-zamalo-i-oni-stradali2

Tijekom trajanja akcije dečki iz benda su bili u kontaktu sa svojim prijateljima na Facebooku te ih i u dramatičnom trenutku kada je bujica prijetila odnošenjem njihova automobila, podsjećali na neophodnost da svi pomognu koliko mogu! Tako smo i saznali da ih je spašavao bager ali da ih ova životna opasnost nije spriječila da nastave dalje, što je pohvalio i gradonačelnik Koceljeva Veran Matić prilikom preuzimanja donacije za grad.

foto-decki-iz-amadeus-benda-pomagali-ugrozenima-pa-zamalo-i-oni-stradali1

Nakon 48 sati humanitarnih aktivnosti ‘Amadeus’ se vratio u Beograd ali samo u novu nabavku pelena, lijekova i hrane. Ipak, svoju akciju nisu željeli previše komentirati:

– Nema potrebe da se komentariše, ovo nije marketing već duša! Drži se Srbijo i nemoj da staješ sa pomaganjem ugroženima. Ovo je tek početak, kraj se ni ne nazire – kratko je poručio frontmen ove grupe Aleksandar Stanimirović.