(FOTO) HUMANITARKA: JK donirala 2 000€ oboljelima od ALS-a te dala krv!

Izvor slike: Facebook/jkdiva

Jelena Karleuša već dugo nosi titulu „srpske modne ikone“, a vjerujemo kako će joj nakon svih nedavnih akcija brojni odati priznanje i za humanitarni rad.

Nakon što je dano-noćno brinula o žrtvama poplava koje su prije nekoliko mjeseci pogodile Balkan, pop diva je sudjelovala u akciji ‘Ice Bucket Challenge’  u svrhu širenja svijesti o amiotrofnoj lateralnoj sklerozi. Iako je cilj akcije bio i prikupiti novac za sve oboljele, ne postoji puno dokaza o tome da su estradnjaci uplaćivali novac na račun za liječenje. Ipak, Karleuša nije jedna od njih te je kao dokaz da je uplatila čak 2 500$ (oko 2 000€) objavila fotografiju pisma u kojem joj se predsjednica ALS organizacije zahvaljuje na doniranom novcu. Humanitarne aktivnosti popularne blondine tu nisu stale.

fotovideo-humanitarka-jk-donirala-2-000e-oboljelima-od-als-a-te-dala-krv1

Dan kasnije, Jelena je izazvana na ‘Blood Challenge’ čiji je cilj da što više ljudi donira krv te nakon ovog plemenitog čina pozove još nekoliko osoba na isto. U beogradski institut za transfuziju krvi pjevačica je stigla u pratnji prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića koji je također dao svoj doprinos. Kako je Karleušu nominirao urednik jednog od najčitanijih srpskih portala, ona je „lopticu prebacila“ na istu stranu pa je tako izazvala urednike najčitanijih srpskih dnevnih novina.

fotovideo-humanitarka-jk-donirala-2-000e-oboljelima-od-als-a-te-dala-krv2

Pjevačica je ovom prilikom apelirala i na sve svoje fanove da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.