(FOTO) Ivan Zak podijelio pomoć u Cerni, Gunji i Županji!

Izvor slike: Facebook

Poznati hrvatski pjevač Ivan Zak jučer je u Zagrebu trebao primiti ‘Srebrnu ploču’ kao priznanje za veliki broj prodanih albuma. Ipak, Zak je događaj odgodio jer je želio posjetiti hrvatska mjesta stradala u poplavama. Pjevač se tako zaputio u Cernu, Gunju i Županju gdje je kombijima odvezao potrepštine žrtvama vodene bujice.

– U trenutku u kojem se ljudi s poplavljenih područja doslovno bore za živote i golu egzistenciju, dok gledaju kako im vodena stihija uništava sve što su stjecali tijekom života, uistinu nema prostora za ikakva slavlja. Pred očima su mi neprekidno strašni prizori iz Istočne Slavonije koje sam vidio za svog posjeta Cerni, Gunji, i Županji. Iskreno su me potresle tužne ljudske sudbine. Mislim da ovo vrijeme trebamo iskoristiti na način da se svi maksimalno angažiramo u pružanju pomoći onima koji nas trebaju. Uz neophodnu materijalnu pomoć tim su ljudima važne i poruke ohrabrenja. Treba im dati do znanja da neće biti zaboravljeni kad se vodeni val povuče već da ćemo im pomagati sve dok se njihovi životi ne vrate u normalu. A kad ova priča završi bit će vremena za slavlja, pa tako i za dodjelu moje Srebrne ploče – rekao je Ivan Zak za ‘Jutarnji list’.

foto-ivan-zak-podijelio-pomoc-u-cerni-gunji-i-zupanji1 foto-ivan-zak-podijelio-pomoc-u-cerni-gunji-i-zupanji2 foto-ivan-zak-podijelio-pomoc-u-cerni-gunji-i-zupanji3