Mile Kitić: Hoću da pevam, hoću da pomognem svom narodu!

Izvor slike: Arhiva

Estradni bračni par – Mile Kitić i Marta Savić do sada su se uključivali u razne humanitarne akcije. Budući da ne vole medijsko eksponiranje, veliki broj misija učinili su bez puno pompe. Iako su željeli da tako bude i ovoga puta kada je pomoć potrebna stanovnicima Srbije, BiH i Hrvatske zbog poplava koje ih muče, Mile i Marta su obznanili ono što su napravili i što tek planiraju napraviti.

Razočarani komentarima u kojima se govori kako nitko od njih dvoje nije ništa napravio, a isti komentari su nastali na temelju toga što se nitko od njih dvoje nije fotografirao s pomoći, donijeli su odluku da sve objave.

Prema našim saznanjima, Mile je uplatio milijun dinara (oko 9 000 €) na račun Vlade Republike Srbije te će kroz nekoliko dana osobno uručiti pomoć stanovnicima najugroženijih područja BiH. Prema našim saznanjima, Kitić će u svako od mjesta koje posjeti pomoći sa oko 5 000€ koliko otprilike stoji nekoliko kombija punih hrane, vode, pelena, higijenskih potrepština,… a posjetiti će općinu Doboj, općinu Zavidovići,…

– Teško mi je sve ovo da gledam.  Sve što se u ovom trenutku učini, malo je, ali ja hoću da pomognem svom narodu. – rekao je kratko popularni folker.

Osim toga, Mile i Marta su jučer također poslali kombij pomoći u sportski centar ‘Šumice‘, a pjevačica je na Facebooku napisala:

– Na žalost, činim nešto protiv sebe sa ovom slikom, ali prinuđena sam zbog zluradih komentara objaviti gde je pomoć moje porodice. Tu je u Šumicama. Neka nekom znači bar malo, jer je sve što se učini ovog momenta malo.

mile-kitic-hocu-da-pevam-hocu-da-pomognem-svom-narodu1 mile-kitic-hocu-da-pevam-hocu-da-pomognem-svom-narodu2

Podsjećamo vas da je Marta prije nekoliko dana objavila kako je njezina velika želja da se estrada u ovim trenucima ujedini te da se svatko od pjevača odrekne jednog honorara, a suma se uloži u izgradnju stambenih objekata za ljude kojima je u poplavi uništeno sve što su imali.