Od Brene, Bobe, Saše i ‘Granda’ čak 700 000 eura za pomoć ugroženima!

Izvor slike: Nenad Milošević

Nakon nekoliko „manjih“ donacija, Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, Suzana Jovanović i Grand produkcija izdvojiti će čak 700 000 eura za pomoć ugroženima od poplava.

– Na samom početku nemilih događaja ‘Grand’ produkcija je, uključujući i Brenu i mene, odmah donirala 25 000 evra. Međutim, kako su posledice poplava katastrofalne po ljude koji žive u pogođenim područjima i po našu zemlju uopšte, reagovali smo odmah i donirali 300 000 evra. Brena i Boba, kao i moja supruga Suzana i ja, dali smo po 100 000 evra, koliko je izdvojila i naša produkcijska kuća ‘Grand’. I to nije sve – rekao je Saša Popović za ‘Kurir’ i dodao da će prihod  od SMS glasova također ići u svrhu pomoći stradalima:

– Do finala „Zvezda Granda“ sav prihod od SMS glasova ide u humanitarne svrhe za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i BiH. U planu su i humanitarni koncerti, ali i mnoge druge specijalne aktivnosti, o čemu će javnost tek biti obaveštena. Kad se sve to realizuje, naša donacija će iznositi oko 700.000 evra. Sve ovo ne treba da čudi, budući da se naša produkcija, ali i mi lično uvek odazivala humanitarnim akcijama – završava Popović.

‘Grand’ je i ovim humanim gestom još jednom pokazao da je uz svoj ljude u dobru i zlu, a na njih bi se svakako mogli ugledati i ostali estradnjaci.