Seka zbrinula dvije obitelji u svom domu!

Izvor slike: Arhiva

Osim što svakodnevno doprema pomoć u centre gdje je smješteno evakuirano stanovništvo, folk pjevačica Seka Aleksić pružila je pomoć zbrinuvši dvije obitelji u svom domu u Staroj Pazovi.

– Vremenske nepogode i situacija koja je zadesila mnoge nedužne ljude delovala je na Seku veoma emotivno. Ona je u svom domu u Staroj Pazovi smestila oca i majku iz Obrenovca sa troje dece, ali i porodicu iz Šapca sa dvoje dečice, kojima je nesebično pružila svu udobnost i gostoprimstvo svog doma. Kako bi decu koliko-toliko obradovala, odmah im je pokazala njihove sobe, koje su bile prepune poklona, naročito igračaka, kojima se svako dete raduje. Svi oni koji prate život folk zvezde znaju da pati zbog nedostatka potomstva i da su joj deca najveća ljubav – rekao je izvor dnevnog lista ‘Alo!’.

Pjevačica je sve članove obitelji u potpunosti zbrinula jer im je kupila i garderobu, te sve što je potrebno za njihov boravak u njezinom domu. Ipak, o tome ne želi puno pričati:

– Ne želim da se eksponiram u javnosti, udomila sam porodice. Svakog dana Veljko i ja odnosimo namirnice i doniramo šta je potrebno. Apelujem na kolege i sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu da to učine što pre. Situacija je teška i važno je da se što više pomaže – rekla je Aleksićeva kratko za ‘Alo!’.