(FOTO) Ana zapalila Blaywatch, vatrepolisti izostali!

Iako je početak njezine karijere bio u znaku nastupa po najpoznatijim beogradskim splavovima, Ana Kokić Rađen već nekoliko godina ne preferira iste te stoga i ne čudi što je zanimanje za njezin angažman na ‘Blaywatch‘-u bilo ogromno.

Međutim s obzirom na to da je u ovom popularnom klubu nastupala samo dva dana nakon što su srpski vatrepolisti osvojili tituli šampiona Europe, svi su očekivali prisustvo „zlatnih delfina“. Nažalost, izostao je čak i pjevačicin suprug Nikola Rađen, ali čini se da to ni najmanje nije utjecalo na Anino raspoloženje kojoj osmijeh nije silazio s lica. Sjajno raspoloženje i dobre vibracije lako je prenijela na publiku koja je već s prvim taktovima najvećih domaćih hitova bila na nogama.

foto-ana-zapalila-blaywatch-vatrepolisti-izostali2

Osim na glas, brojni pripadnici „sedme sile“ te noći bili su fokusirani i njezin  stas, jer su se nedavno u jednom tabloidu pojavile Kokićkine fotografije na kojima nije u sjajnoj formi, nego s par kilograma viška i bez šminke. Za razliku od većine pjevačica koje bi se ljutile zbog svojih loših fotki, ova blondina mirne naravi i ni malo sklona skandalima čini se da je ravnodušna na objavu istih tako da ih nije posebno ni komentirala.

foto-ana-zapalila-blaywatch-vatrepolisti-izostali1