(FOTO) Boban Rajović održao dva humanitarna koncerta u jednom danu!

Izvor slike: Facebook

Boban Rajović održao je još dva humanitarna koncerta. Jedan od njih bio je u Srbiji, dok je drugi održan u Austriji. Pjevač je u nedjelju navečer u Sremskoj Mitrovici pjevao ispred 10 000 ljudi, a kompletan prihod od koncerta otišao je za žrtve poplava u Srbiji.

Koncert je održan u okviru ‘Festivala vatrometa’, a osim u pjesmi, publika je mogla uživati i u spektakularnom vatrometu koji je upriličen u čast onih koji su tuđe živote stavili ispred svojih i nesebično pomagali u spašavanju ljudi i odbrani Sremske Mitrovice od katastrofalnih poplava koje su sredinom svibnja pogodile regiju.

foto-boban-rajovic-odrzao-dva-humanitarna-koncerta-u-jednom-danu1 foto-boban-rajovic-odrzao-dva-humanitarna-koncerta-u-jednom-danu2

Inače, Rajović je istoga dana nastupio i ubečkom shopping centru – Lugner City. Tamošnji koncert također je bio humanitarnog karaktera, a sav prihod išao je žrtvama poplava u Obrenovcu.

Iako su mnogi sumnjali da će Rajović uspjeti stići na oba koncerta, njemu je to pošlo za rukom jer je koncert u Beču održan u kasnim poslijepodnevnim satima te je Boban imao taman toliko vremena za put do Sremske Mitrovice.

Popularni pjevač ovdje ne staje s humanitarnim aktivnostima. Već u četvrtak u Orašju pjeva za žrtve poplava u Posavini, a od ostalih humanitarnih aktivnosti bitno je napomenuti i to da je Boban nedavno pokrenuo i humanitarni fond koja će nositi njegovo ime, o čemu smo vam već pisali.