(FOTO) Elita na Cecinom koncertu u Budvi

foto-elita-na-cecinom-koncertu-u-budvi

Folk zvijezda Ceca Ražnatović održala je još jedan nastup u najvećoj diskoteci na Balkanu – ‘Top Hillu‘. Kao što se i očekivalo, diskoteka je bila puna što nije nikoga začudilo budući da su se ulaznice za koncert rasprodale samo nekoliko dana nakon početka prodaje. Već oko 23:00 sata diskoteka je bila puna, a sve spremno za veliki koncert, osim Cece koja se na bini pojavila oko 01:00 sat.

– Dobro veče, Budva, drago mi je što smo večeras zajedno i što smo pozitivni i veseli – uzviknula je Ceca i svi su je poslušali.

– Ovo mi je treći „Top hil“ za godinu dana. Bilo je fantastično. Atmosfera kakvu samo možete poželeti. Nažalost, Kimija nisam upoznala. Nadam se da je uživao u muzici i da je proveo lepo veče u Budvi – rekla je Ceca za ‘Kurir’, koja će novi susret s publikom na istom mjestu imati 04.08.

 Na koncertu je bio veliki broj osoba iz javnog života. Budući da su sve ”face” trenutno na ljetovanju u Crnoj Gori, Cecin koncert je bio idealan za dobar provod. Jedan od najzanimljivih gostiju zasigurno je bio i nekadašnji svjetski prvak Formule 1. – Kimi Räikkönen. Cecin nastup iz separea je pratio i ruski bogataš okružen velikim brojem tjelohranitelja. Za njegov stol konobari su često donosili vino koje stoji zasigurno preko 3 000 eura. Dokaz da je na koncertu bio veliki broj bogataša govori i činjenica da je ispred diskoteke bio parkiran veliki broj luksuznih automobila, pa se tako u prolazu mogao vidjeti Ferrari, Bentley, Audi, te pokoja limuzina.

foto: Tuborg.me