(FOTO) PRIREDIO SPEKTAKL: Lukas napunio zagrebačku Arenu!

Izvor slike: Promo

Kao što je i obećao, Aca Lukas je u subotu u zagrebačkoj Areni napravio pravi spektakl! ‘U najvećem tulumu na Balkanu’ uživalo je više od 15 000 ljudi, čime je Lukas još jednom potvrdio status jedne od najvećih zvijezda na ovim prostorima. Koncert je započeo svojim mega hitom ‘Voliš li me’, a potom je nastavio s hitovima: ‘Istina je da te lažem‘, ‘Baj pas‘, ‘Lična karta‘, ‘Upali svetlo‘,…

Gošće koncerta bile su Lukasove kolegice Viki Miljković i Ana Bekuta koje su publiku u Areni počastile s nekoliko svojih najvećih hitova. Pored njih, pred zagrebačkom publikom ponovo je nastupio i Saša Matić koji je polusatnim glazbenim blokom upotpunio ugođaj najvećeg tuluma na Balkanu, što je neke od prisutnih podsjetilo i na njegov prošlogodišnji koncertni spektakl u Lisinskom.

S obzirom da su Aca i Saša nedavno snimili zajedničku pjesmu ‘Da me je ona volela‘, bila je ovo idealna prilika da je i uživo otpjevaju. Pjevači su potom nastavili zajednički performans otpjevavši još nekoliko aktualnih hitova što je izazvalo veliko oduševljenje u punoj Areni.

– Zaista sam prezadovoljan koncertom. Srećan sam što me je Zagreb tako prihvatio! Energija je bila fenomenalna! Htio sam da produžim koncert ali to, nažalost, nije bilo moguće zbog vremena. Pjevao sam koliko sam mogao – rekao nam je Lukas.