(FOTO) RAME UZ RAME S BOBANOM RAJOVIĆEM: Anabela oduševila Hrvate i Slovence!

Izvor slike: klub 'PlusMinus'

Proteklog vikenda kao specijalna gošća na koncertima Bobana Rajovića nastupala je Anabela Atijas koja je svojim performansom „raspamentila“ Hrvate, a noć kasnije i Slovence.

Inače, na Bobanovim nastupima prve redove obavezno zauzmu djevojke, ali je ovoga vikenda situacija bila malo drugačija. Upravo zbog Anabele dečki su zaboravili na manire i doslovno su se gurali s djevojkama za mjesto što bliže bini.

foto-rame-uz-rame-s-bobanom-rajovicem-anabela-odusevila-hrvate-i-slovence2 foto-rame-uz-rame-s-bobanom-rajovicem-anabela-odusevila-hrvate-i-slovence3

Slična situacija vladala je i u back stage-u. Djevojke su se gurale kako bi bile što bliže svom idolu Bobanu, a muškarci su željeli prići što bliže Anabeli koja je blistala.

foto-rame-uz-rame-s-bobanom-rajovicem-anabela-odusevila-hrvate-i-slovence1

Da je pjevačica bila atrakcija večeri potvrdio je i sam Boban objavom na svojoj Facebook stranici, ali i u razgovoru s prijateljima.

– Oduševljen sam kakvu atmosferu Anabela pravi na nastupima. Puna je energije i zaista odlično „komunicira“ sa publikom. Upravo zato sam je pozvao da mi bude gošća i narednog vikenda a naša saradnja neće stati samo na tome ali otom potom – rekao nam je Boban i na neki način potvrdio da je upravo Anabela jedno od narednih imena njegove izdavačke kuće.