(FOTO) Za razliku od estradnjaka, sportaši podržali Šaka!

Izvor slike: Blaywatch

Definitivno jedan od najposjećenijih klubova ovog vikenda bio je popularni beogradski splav ‘Blaywatch’ koji je bio pre malen da bi primio sve one koji su željeli uživati u nastupu Šaka Polumente. S obzirom na nevjerovatno zanimanje za ovaj događaj kao i činjenicu da su danima unaprijed bila rezervirana sva mjesta u klubu, pjevač će i sljedeća dva petka zabavljati Beograđane željne dobre muzike i najvećih hitova u njegovoj izvedbi.

foto-za-razliku-od-estradnjaka-sportasi-podrzali-saka2

Kako to i inače biva na Šakovim nastupima, tako se i na ovom alkohol točio u potocima, a čak ni sa prvim jutranjim zracima sunca ljudi nisu željeli otići s ‘Blaywatch’-a. Nogometaš Stevan Jovetić je do zore uživao s društvom, a u klubu je te noći bilo još dosta zvučnih imena iz svijeta sporta – međutim ni jedan Šakov kolega.

foto-za-razliku-od-estradnjaka-sportasi-podrzali-saka1

foto-za-razliku-od-estradnjaka-sportasi-podrzali-saka3

Da li su isti ljubomorni na posjećenost u klubovima gdje on nastupa ili su pak uvrijeđeni nakon ‘Pinkovog muzičkog festivala‘ kada im u lice rekao sve što misli – ne znamo! Evidentno je samo to da se nitko od estradnjaka tog petka nije našao na ‘Blaywatch’-u, čak ni slučajno.