(FOTO+VIDEO) Bojan Bjelić oduševio publiku u Italiji pa nastupao dvije večeri zaredom!

Izvor slike: Folk-Portal

Vikend iza nas bio je veoma uspješan za pjevača Bojana Bjelića koji je nastupao u Italiji. Naime, Bjelić je u subotu imao dogovoren nastup u klubu ‘K2’, u Vicenzi. Publika je bila oduševljena pjevačem,  baš kao i vlasnik kluba koji je Bjelića zamolio da ostane nastupati i sljedeću večer.

– Moram da priznam da nemam podatak da se tako nešto desilo još nekom kolegi ili koleginici. Nisam čuo, ali je moguće da jeste, to u ovom trenutku nije ni bitno, jer sam zadovoljan što se desilo tako nešto. Atmosfera u klubu je bila odlična, a nakon nastupa mi je prišao vlasnik kluba i pitao me da li bih ostao i u nedelju veče i održao još jedan nastup. Iako u samom početku nisam bio za to, ipak sam pristao, jer mi je prilazilo toliko ljudi da se zahvali za odličan provod i zamoli da ostanem i sutradan, da sam pred njihovim pozivima poklekao i ostao da pevam i u nedelju. Sada mogu da kažem da sam srećan što sam doneo tu odluku – rekao nam je zadovoljni Bojan.

foto-bojan-bjelic-odusevio-publiku-u-italiji-pa-nastupao-dvije-veceri-za-redom5

foto-bojan-bjelic-odusevio-publiku-u-italiji-pa-nastupao-dvije-veceri-za-redom2

foto-bojan-bjelic-odusevio-publiku-u-italiji-pa-nastupao-dvije-veceri-za-redom1

Ovo je ujedno bio prvi pjevačev susret s publikom od kada je izdao novi album ‘Prva rezerva‘, pa nas je posebno zanimalo da li publika već zna nove pjesme.

– E, pa tek sam se tu iznenadio. CD je izašao pre nekoliko dana, a na nastupu u Italiji su mi tražili četiri nove pesme, zbog čega sam posebno zadovoljan, jer to kazuje da sam napravio pravi izbor pesama. – rekao je Bjelić za naš portal.

foto-bojan-bjelic-odusevio-publiku-u-italiji-pa-nastupao-dvije-veceri-za-redom3 foto-bojan-bjelic-odusevio-publiku-u-italiji-pa-nastupao-dvije-veceri-za-redom4

Bojan se u Beograd vratio s puno poklona koje je dobio uglavnom od obožavateljica, a zanimljivo je i da je na oba njegova nastupa bio veliki broj crnaca koji su uživali uz njegove pjesme.