(FOTO+VIDEO) MAKEDONCI ODUŠEVLJENI: Saša Kovačević održao solistički koncert u Skopju!

Izvor slike: Promo

Da je od godina karijere bitnija kvaliteta karijere, točnije ulaganje u spotove, pjesme i marketing, potvrđeno je i u primjeru Saše Kovačevića koji je ovog vikenda održao spektakularni solistički koncert u dvorani ‘Boris Trajkovski‘, u Skopju. Zbog same činjenice da su karte za koncert rasprodane tjedan dana prije samog koncerta, moglo se naslutiti da će ovo biti noć za pamćenje.

foto-makedonci-odusevljeni-sasa-kovacevic-odrzao-solisticki-koncert-u-skopju2

Hitovi ‘Rano je’, ‘Gde smo moja ljubavi’, ‘Noć do podne’, ‘Kako posle nas’, ‘Slučajno’,… oduševljavali su publiku, a prava „erupcija“ emocija dogodila se kada je Kovačević zapjevao najnoviju numeru ‘Živim da te volim‘. Publika je ovacijama dočekala i gošću Jelenu Tomašević, koja je zajedno s popularnim pjevačem pjevala u čast Tošeta Proeskog pjesmu ‘Pomozi mi’.

foto-makedonci-odusevljeni-sasa-kovacevic-odrzao-solisticki-koncert-u-skopju1 foto-makedonci-odusevljeni-sasa-kovacevic-odrzao-solisticki-koncert-u-skopju4

Ono što je veoma zanimljivo je to da su na koncertu bili pjevačevi fanovi iz svih okolnih država, pa čak iz Bosne i Hercegovine te Srbije gdje Kovačević redovno nastupa.

foto-makedonci-odusevljeni-sasa-kovacevic-odrzao-solisticki-koncert-u-skopju3

foto: Promo