(FOTO+VIDEO) Mile Kitić u Bugarskoj održao koncert ispred 20 000 ljudi!

Nastupi grupe ‘Južni vetar’ bili su jedni od najposjećenijih na ovim prostorima tijekom 80-ih godina. Raspadom sastava, svatko od pjevača nastavio je svojim putem, a da je svatko od njih stekao veliki broj fanova govori u prilog činjenica da dugi niz godina održavaju uspješne solističke koncerte i stalno nastupaju.

fotovideo-mile-kitic-u-bugarskoj-odrzao-koncert-ispred-20-000-ljudi2

Jedan od njih je i Mile Kitić koji je poznat kao netko tko već godinama puni klubove diljem Europe, ponajviše u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji,… gdje ga obožavaju ljudi koji potječu s ovih prostora. Veliki broj obožavatelja ima i u Bugarskoj što se pokazalo sinoć na njegovom velikom koncertu ispred čak 20 000 ljudi. Uz spektakulani vatromet, Mile je publiku u naselju Kopilovci zabavljao gotovo tri sata.

– Čim smo pustili najavu koncerta, krenulo je veliko zanimanje. Moram da priznam kako sam očekivao dobru posjetu budući da su do mene dolazile informacije kako se rado slušam u Bugarskoj, ali ipak nisam očekivao toliki odaziv budući da tamošnji mediji nisu puštali nikakve pompezne najave kao što se to radi za tako neke veće koncerte. Oduševili su me – rekao je Kitić.

Ovim koncertom pjevač je još jednom dokazao da su poštivatelji njegove glazbe rašireni svuda te da ga vole i stare, ali i nove – mlade generacije, a kako saznajemo, ono što popularni folker tek sprema u svojoj karijeri, oduševiti će mnogobrojne.

fotovideo-mile-kitic-u-bugarskoj-odrzao-koncert-ispred-20-000-ljudi3

Rade Strizak