(FOTO+VIDEO) Pogledajte kako je bilo na promociji novog albuma Bojana Bjelića!

Izvor slike: PR

Iako trenutno vlada velika euforija oko novogodišnjih praznika, zbog čega je veliki broj pjevača zauzet, to ih nije spriječilo da dođu na promociju Bojana Bjelića i podrže kolegu.

fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica

Promociji, koja je upriličena u kafiću ’Mint’, koji je u vlasništvu Bojana Bjelića, prisustvovao je veliki broj pjevača, ali i medija, kako iz Srbije, tako i iz BiH i Hrvatske.

fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica1 fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica2

– Zaista sam polaskan činjenicom da su na promociji bili skoro svi mediji, kao i većina kolega koje sam pozvao. Posebno se zahvaljujem ljudima koji su došli iz Bih i Hrvatske, kako bi podržali moj rad i nadam se da su se dobro proveli – rekao nam je Bjelić vidno zadovoljan.

Na Bjelićevoj promociji, od pjevača smo sreli: Bobana Rajovića, Sašu Kapora, grupu Luna, Dariu Stanojević, Davora Jovanovića, grupu In Vivo, Bojana Marovića, Suzanu Dinić, Igora X, Dušana Svilara i mnoge drugi, kao i njegove suradnike Miloša Roganovića i Filipa Miletića, poznatiji kao Aspirinci, Jovana Peuraču, Marka Djuraševića Mahonija, Divnu i Bojana Vasića i Dejana Kostića Struju.

fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica3

fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica4  fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica6 fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica7

Iako su bile pozvane, na promociji se nisu pojavile Dara Bubamara i bivša Bjelićeva djevojka, s kojom je također svojevremeno snimio duetsku pjesmu, Indira Indy Aradinović, što je samo pogrijalo priče da nisu u dobrim odnosima.

– Iskreno, ne zameram nikom ko nije došao. Shvatam da je euforija oko Nove godine i da su mnoge kolege ili na nastupima ili na snimanjima novogodišnjih emisija. Dara verovatno ima opravdanje što se nije pojavila, jer mi smo u dobrim odnosima, a Indy se javila da je krenula na promociju, a šta joj se desilo uz put, najbolje nju da pitate – rekao nam je Bjelić.

fotovideo-pogledajte-kako-je-bilo-na-promociji-novog-albuma-bojana-bjelica5

Najveću pažnju prisutnih, izazvala Slađana Savić – Play Boy zečica, a od skoro i pjevačica, pa su se mediji skoro utrkivali tko će uzeti provokativniju izjavu od nje. Zanimljivo da su se prisutni složili da je promocija odrađana na visokom nivou, da su se svi dobro proveli i otišli zadovoljni kući, pa ako se po promociji može procijeniti uspjeh novih pjesama, onda će naredna godina zasigurno biti u znaku Bojana Bjelića. S obzirom da pozivi za nastupe dolaze sa svih strana, onda se Bjeliću smiješi uspješna godina.