(FOTO+VIDEO) POPULARNI DVOJAC PONOVNO U AKCIJI: Anabela i Boban zapalili Karlovac!

Izvor slike: Facebook/BobanRajovicOfficial

Prošlotjedni uspješni nastupi Anabele i Bobana Rajovića bili su samo uvertira za zabave koje su uslijedile ovaj vikend. Naime, ovaj popularni dvojac u petak je nastupio u Karlovcu, a dan kasnije u Salzburgu.

Budući da je hrvatska publika pokazala velike simpatije prema Anabeli još prošli vikend, pjevačica je ubrzo dobila nove pozive iz „lijepe njihove“ pa se puna pozitivne energije i spremna za priređivanje nezaboravne noći, zaputila u ‘The River Pub‘ u Karlovac gdje ju je dočekao Boban sa svojim bendom.

fotovideo-popularni-dvojac-ponovno-u-akciji-anabela-i-boban-zapalili-karlovac1

Nakon što je, po dobrom starom običaju, zapalio atmosferu u prvom bloku, Rajović je najavio svoju kolegicu koja je odjevena u usku čipkastu haljinu izazvala vrtoglavicu kod mnogih muškaraca. Hitovima poput ‘Moj dragi’, ‘Piće za drugare’, ‘Kafana na Balkanu’, ‘Žena ratnik’, ‘Lujke moje’,… zanosna pjevačica oduševila je sve prisutne, a pogotovo muški dio publike.

– Da budem iskrena, proteklih godina nisam nešto puno nastupala u Hrvatskoj. Mahom su moji nastupi bili po Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj, Bosni,…, a u Hrvatskoj sam bila retko. Ipak, meni su konstantno stizali upiti kada ću nastupati u Zagrebu, Karlovcu, Splitu,…. E pa evo ga, krenula je i turneja po Hrvatskoj tako da verujem da će me moji dragi fanovi uskoro moći slušati i videti svuda. Tamošnja publika je divna i sa svakog nastupa ponesem pozitivne utiske – izjavila je Anabela.

Na nastup su te večeri pristigli i mnogobrojni fanovi iz susjednih gradova, a zanimljivo je kako su se u publici našli i obožavatelji iz Srbije te Bosne i Hercegovine koji su za ovo dvoje pjevača spremili i poklone.

fotovideo-popularni-dvojac-ponovno-u-akciji-anabela-i-boban-zapalili-karlovac2

 

Anabela je tu noć još jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa te da su članci koji su nedavno obišli portale, a govorili su o tome kako se ona ni nakon 15 godina nije značajno promijenila, u potpunosti točni.