(FOTO+VIDEO) SPEKTAKL U MEJDANU: Saša Matić Tuzlacima priredio noć za pamćenje!

Izvor slike: Promo

Nakon spektakularnih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Užicu, Saša Matić priredio je publici još jedan spektakl. Ovoga puta u prepunoj dvorani Mejdan u Tuzli.

Na prve taktove pesme ‘Anđeo čuvar‘ kojom je Matić započeo koncert, dvoranom se prolomio vrisak.

– Dobro veče Tuzlo! Hvala vam što ste svih ovih petnaest godina uz mene, što volite i poštujete ono što ja radim i što ste, po ko zna koji put dokazali da nama ljubav nije zakasnila – rekao je Matić i koncert nastavio pesmom ‘Kad ljubav zakasni’.

Redali su se hitovi ‘Nađi novu ljubav‘, ‘Sve je na prodaju‘, ‘Poklonite mi nju za rođendan‘, ‘Noći u Sibiru‘, ‘Lagala je grade‘ i brojne druge, a fantastična atmosfera nije jenjavala do samoga kraja koncerta.

fotovideo-spektakl-u-mejdanu-sasa-matic-tuzlacima-priredio-noc-za-pamcenje2

Temperaturu u dupke punom Mejdanu dodatno su podigli Sašini gosti: Rada Manojlović sa kojom je otpevao duet ‘Mešaj mala‘, Aco Pejović koji je otpjevao tri pjesme, pop diva Jelena Karleuša koja je uz duet ‘Ne smem da se zaljubim u tebe’ publiku dodatno “razdrmala” numerom ‘Insomnia‘.

Koncertu u Tuzli je, prema procjenama organizatora prisustvovalo je preko 7 000 ljudi, čime je oboren dosadašnji rekord posjećenosti Mejdana, a Matić je još jednom pokazao zbog čega je miljenik bosanskohercegovačke publike koja ga je nekoliko puta vraćala na bis.

fotovideo-spektakl-u-mejdanu-sasa-matic-tuzlacima-priredio-noc-za-pamcenje1

Nakon Tuzle, spektakl u tri čina nastaviti će se 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra, a karte za ovaj koncert Sašini obožavatelji mogu kupiti na www.kupikartu.ba .