(FOTO+VIDEO) U DOLARIMA I ZLATU: JK u kombinaciji od koje zastaje dah ponovno napravila spektakl u Beogradu!

Izvor slike: Facebook.com/kasinabarbeograd

Noć prije nastupa u beogradskom klubu ‘Kasina‘, Jelena Karleuša objavila je provokativni video i fotografiju o čemu smo već pisali. Tada smo naslutili da Karleuša za narednu noć priprema uzbudljiv nastup koji će se dugo prepričavati. Naša očekivanja u potpunosti je opravdala po tko zna koji put.

fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu3

Naime, klub ‘Kasina’ sinoć je zasigurno bio jedan od klubova u koji su brojni poželjeli ući, međutim, mnogobrojni su ostali “kratkih rukava” budući da su sva mjesta u klubu bila rezervirana nekoliko dana prije samog nastupa.

fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu5 fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu4

Seksipilna Jelena na sceni se pojavila u trikou oslikan dolarima, a nešto kasnije obukla je i zlatni mantil. Za ove nesvakidašnje kreacije bio je zadužen riječki dizajner Juraj Zigman. Uz sve to, svjetlosni efekti, multimedija za video wall, plesačice,…, doprinijeli su da još jedan nastup JK izgleda svjetski.

fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu2

fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu1

Publika je s Jelenom u glas pjevala sve njezine pjesme, a uz hitove pop pjevačice uživali su i članovi njezine obitelji među kojima je najveselija bila Divna Karleuša, Jelenina majka.

fotovideo-u-dolarima-i-zlatu-jk-u-kombinaciji-od-koje-zastaje-dah-ponovno-napravila-spektakl-u-beogradu6

Bravo Jelena!