(FOTO+VIDEO) Zorica Brunclik oborila sve rekorde u Beču!

Izvor slike: Facebook

Koncertom  koji je sinoć održala u ‘Lugner City’-u u Beču , Zorica Brunclik pokazala je po tko zna koji put koliko je voljena. Gosti na koncertu bile su ‘Zvezde Granda’Aleksandra Prijović i Dragi Domić, a naravno sve „začinjeno“ i propraćeno podrškom Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Zorica je oborila sve rekorde posjećenosti u ‘Lugner City’-u, a o njezinom koncert zasigurno će se pričati još dugo. Zorica je neponovljiva, došla sam dan ranije, spavala u hotelu u Beču, inače sam iz Zuricha. Nisam se pokajala jer ona je majka – samo je jedan od komentara posjetitelja koncerta u Beču.

 

Redajući hit za hitom, energiju koju rijetko koji pjevač može prenijeti na publiku, Zorica je cijelo vreme plesala i pjevala zajedno s njima.

– Pre desetak dana smo kupili karte, organizovali se i nas dvadesetak smo krenuli busom za Beč. Mi smo najverniji fanovi Zorice Brunclik, a ima nas na milione, i uvek ćemo je u stopu pratiti – uzbuđeno priča Milutin iz Niša, koji je s organiziranom grupom fanova Zorice Brunclik prisustvovao koncertu.

fotovideo-zorica-brunclik-oborila-sve-rekorde-u-becu1

Ako je suditi po impresijama nakon ovog spektakla u Beču, Zorica je odlično krenula s pripremama za predstojeći koncert koji će održati u sarajevskoj dvorani ‘Zetra’ – 28. svibnja. Brunclikova je Sarajlijama obećala spektakl, sličan, a opet drugačiji od onog u Beogradu.

Do tada uživajte u fotografijama i videu s koncerta u Beču, a vjerujemo će svi koji nisu bili u prilici biti na koncertu u Austriji, uživati 28. svibnja u Sarajevu.

M.Milošević