(VIDEO) Boban Rajović testirao fanove na nastupu u Virovitici!

Izvor slike: Facebook

Boban Rajović voli ponekad testirati svoju publik, ali i sebe. Već je dokazao da je veoma popularan u Hrvatsko, a pored čestih gostovanja po diskotekama širom zemlje, Hrvati još uvijek pamte njegov solistički koncert u dvorani ‘Cibona‘. Kako je vikend uvijek rezerviran za dobru zabavu i noćni izlazak, Boban je zakazao nastup u ponedjeljak! Skoro svi su bili skeptični po pitanju uspješnosti i posjećenosti ovoga nastupa jer je ponedjeljak ipak prvi radni dan u tjednu pa samim tim i svaka vrsta zabave i izlazaka nakon vikenda je apsolutno isključena, međutim, pokazalo se da njegovim fanovima uopće nije bitan dan, te je klub ‘Monte Cristo’ u Virovitici bio prepun!

Boban je dao sve od sebe, te atmosferu doveo do usijanja, a na pitanje da li je bilo treme i straha da će umjesto spektakla ovo biti debakl, odnosno da će klub biti prazan, Boban kaže:

– Sjeo sam u auto i hrabro krenuo za Hrvatsku. Jedno vrijeme nisam tamo nastupao i priznajem da je bilo malo treme da li će biti ljudi ponedjeljkom ali kad sam stigao i vidio pun klub bio sam presrećan jer su moji fanovi pokazali da im nije bitan dan niti vrijeme kada sam ja u pitanju. – rekao je Boban za Folk-Portal.

Hrabrost se isplatila u svakom pogledu i tko zna, možda Rajović bude uskoro jedan od onih pjevača koji će radnim danima raditi, a vikendom odmarati.