(FOTO+VIDEO) Dragana, Jana i Milan napravili spektakl u Ljubljani!

Izvor slike: Folk-Portal

Dragana Mirković, Jana i Milan Stanković su u subotu održali spektakularni koncert u Ljubljani. U slovenskoj prijestolnici, u dvorani ‘Gospodarsko razstavišče’, ove tri velike zvijezde su održale koncert ispred nekoliko tisuća ljudi.

video-dragan-jana-i-milan-napravili-spektakl-u-ljubljani2

Glavna zvijezda večeri bila je Dragana Mirković koja nakon 29 godina karijere puni dvorane diljem Europe. U prvom dijelu koncerta goste je zabavljao sve popularniji harmonikaš Marko Milutinović, te Milan i Jana koji su zagrijalu publiku. Nešto poslije ponoći, na binu je izašla Dragana. Nasmijana i raspoložena pozdravila je publiku, a onda hitovima poput ‘Pitaju me u mom kraju’, ‘Mili mili’, ‘Kad bi znao kako čeznem’, ‘Sama‘,… dovela atmosferu do usijanja. Kako bi ostavila još bolji dojam na publiku, Mirkovićeva je na koncert dovela i plesnu grupu ‘Star dance’.

video-dragan-jana-i-milan-napravili-spektakl-u-ljubljani3

Nakon puna tri sata pjevanja, pjevačica se zahvalila publici na predivnoj večeri koju je zabilježila i ekipa ‘DM SAT’ televizije. Usprkos velikoj zimi, prema riječima organizatora, ovo je bio jedan od najposjećenijih koncerata u toj dvorani.