Dino Merlin najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

Izvor slike: Promo (Nedim Grabovica)

Jedan od najuspješnijih glazbenika ovih prostora Dino Merlin jučer je najavio spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni koji će održati 3.prosinca. Pet godina nakon zadnje Arene i dvije godine nakon zadnjeg open-air koncerta na Bundeku, zagrebačka publika konačno će opet uživati u megahitovima popularnog pjevača koji se jedini s Balkana može pohvaliti koncertima po cijelom svijetu, a njegov zadnji album ‘Hotel Nacional’ pojavio se i na 8. mjestu ‘Billboardove‘ top ljestvice najprodavanijih albuma u svijetu.

Za turneju legendarnog sarajevskog glazbenika mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes, a nestrpljiva hrvatska publika konačno je dočekala datum održavanja koncerta u ‘lijepoj našoj’.

Svi pokazatelji aktualne turneje čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz regije, ukazuju na to da će Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti svoj maksimum na sceni. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj.

Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj biti će u prodaji od 21.09.2016. na web portalu i svim prodajnim mjestima http://www.ticketshop.hr/