(FOTO) Mile i Šemsa zapjevali zajedno ispred više od 4000 ljudi

foto-mile-i-semsa-zapjevali-zajedno-ispred-vise-od-4000-ljudi

Mile Kitić i Šemsa Suljaković sinoć su u potpunosti opravdali titulu koja im se godinama pripisuje. Da publika i mediji s razlogom uz njih vežu titulu – estradne zvijezde, dokazali su sinoć nastupom u diskoteci ‘Galaxis’ u Srebreniku.

foto-mile-i-semsa-zapjevali-zajedno-ispred-vise-od-4000-ljudi2

Koncert Mileta i Šemse dugo se očekivao i bosanska publika je na sve načine pokušavala spojiti ovo dvoje pjevača budući da oni dugo nisu bili u dobrim odnosima. Ipak, vlasniku diskoteke ‘Galaxis’ to je pošlo za rukom, te kada je puštena informacija da će koncert biti 08.08. počela je ”borba” za ulaznice. Da se kolege sada vole i podržavaju i sami smo se uvjerili, pa su naoružani dobrim raspoloženjem sve do jutarnjih sati redali svoje velike hitove.

foto-mile-i-semsa-zapjevali-zajedno-ispred-vise-od-4000-ljudi3

Zajedničkim koncertom na prvu noć Bajrama, ovaj dvojac je publici omogućio noć za pamćenje. Iako je prvobitno u planu bilo održavanje koncerta u samoj diskoteci, po prodaji ulaznica, organizatori su uvidjeli da to nikako neće biti moguće. Stoga je koncert organiziran u dvorištu diskoteke koje prima 4000 ljudi i koje je bilo puno. Kako bi stalo što više ljudi, otvoreni su svi ulazi u diskoteku, pa je ovaj spektakl pratilo i više od spomenutog broja.

foto: ekskluziva.ba