(FOTO) Zbog Saše Matića sarajevski taksisti “zatrpani” poslom!

Izvor slike: Promo

Nakon spektakularnog koncerta koji je nedavno održao u Tuzli, Saša Matić se sa svojim timom priprema za 10. decembar kada će održati koncert u sarajevskoj dvorani Zetra.

Tako je u sklopu priprema pjevač protekla dva dana boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što je izazvalo ogromnu pažnju tamošnjih građana, a taksistima dodatno povećalo promet. Naime, jedan taksist se javio u emisiju u kojoj je Matić gostovao i zamolio voditelja za produženje emisije barem sat vremena.

– Niko neće van iz taksija samo govore produži dalje, kruži gradom dok traje emisija, a taksimetar radi… Ako je ikako moguće produžite emisiju, nikad bolje nisam radio – rekao je vozač taksija koji je nakon emisije pjevača sačekao ispred radija kako bi se fotografirao s njim.

foto-zbog-sase-matica-sarajevski-taksisti-zatrpani-poslom3

Saša je boravak u Sarajevu iskoristio i za održavanje press konferenciju na kojoj je medijima otkrio još neke detalje spektakla koji priprema.

– Volim doći u Sarajevo koje smatram svojim gradom jer ovdje imam dosta prijatelja. Volimo se već petnaest godina i zato sam odlučio da se na svoj način odužim Sarajlijama jednim istinskim muzičkim spektaklom kakav smo već priredili u Beogradu, Zagrebu i Tuzli – rekao je “kralj meraka” brojnim novinarima okupljenim u Admiral Electronic Casinu te dodao:

– Jelenu Karleušu i Ministarke smo već najavili, a moje ostale goste videćete 10. decembra u Zetri.

foto-zbog-sase-matica-sarajevski-taksisti-zatrpani-poslom1