Jelena Karleuša: Radujem se koncertu u Umagu i ponovnom dolasku u Hrvatsku!

Izvor slike: Arhiva

Za razliku od nekih svojih kolega, pop pjevačica Jelena Karleuša nije česta gošća u Hrvatskoj. Željni njezinih nastupa u svojoj domovini fanovima nije problem preći nekoliko stotinjaka kilometara, a upravo iz tog razloga svaki njezin dolazak u „lijepu našu“ bude pod „povećalom“ javnosti.

Njezin posljednji nastup održan u Hrvatskoj bio je prije tri mjeseca kada je zagrebačku publiku oborila s nogu. Oduševljena tretmanom i dočekom u susjednoj joj zemlji, Karleuša je nedavno prihvatila još jedan poziv koji je ovoga puta stigao iz Umaga.

– Publika u Hrvatskoj je stvarno fenomenalna, ali ja ne bih pravila razliku i delila moje fanove na one iz Srbije, Hrvatske, Bosne… Mi smo ujedinjeni, mi ne poznajemo granice niti razlike – rekla je Karleuša na početku našeg razgovora.

– Poslednji put kada sam bila u Hrvatskoj, to je bio jedan od mojih najboljih klupskih nastupa i Zagreb mi je ostao u divnom sećanju! Trudila sam se da što bolje vidim divne devojke i momke u prvim redovima, da ih dodirnem i zahvalim im se za svu ljubav! To ću svakako učiniti i u Umagu u kom nikada do sada nisam bila i baš se radujem tom koncertu! Pozdravljam publiku u tom gradu kao i sve citaoce vašeg portala! Širimo ljubav, mir, toleranciju, i muzikom rušimo granice – izjavila je Jelena ekskluzivno za Folk-Portal.

Nastup popularne blondine dogovoren je za petak – 08.kolovoza u diskoteci ‘Planet’ u Umagu.

Rade Strizak